Den store sirkulærkonferansen 2023 - NCCE
NCCE
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Den store sirkulærkonferansen 2023

24.May 2023 25.May 2023

Den store sirkulærkonferansen arrangeres for tredje gang onsdag 24. mai. I år samarbeider vi med Asker kommune, Asker næringsforening og RE gründerhus, og konferansen holdes i Asker kulturhus.

Konferansen er en viktig møteplass for alle som jobber med – eller har interesse for – sirkulærøkonomi. Omstillingen til et sirkulært samfunn for å lykkes med klima- og miljømål, er i gang.

Påmelding her

Årets program presenterer de gode sirkulære løsningene som også sikrer kutt i klimagassutslipp, bevarer natur og reduserer uttak av råmaterialer. Her løftes beste sirkulære praksis innenfor industri, gjenvinning, ombruk, finans og omstilling av kommuner. Over 40 foredragsholdere og hundrevis av tilhørere fra bedrifter, organisasjoner og kommune-Norge kommer. Fullstendig program kommer før påske.

For første gang blir det også en utstilling i forbindelse med konferansen som viser sirkulære løsninger og ny teknologi fra både etablerte bedrifter og oppstartbedrifter.

 

Bli med – live eller online!

Årets konferanse gir mange muligheter for økt kunnskap og en raskere overgang til en sirkulærøkonomi. Se øverst på siden for «Program» og «Påmelding».

Ved fysisk deltakelse får dere gode nettveksmuligheter, spennende utstillingsområder og mulighet for å mingle på festmiddag etter konferansen.

Pitche-sesjon
I lunsjen vil utvalgte gründere i RE:USE sitt inkubatorprogram presentere sirkulære ideer for de besøkende på konferansen. Det vil også bli mulighet for å diskutere med RE:USE om å delta på senere program/aktiviteter

Bedriftsstand i foajeen
Det er mulig å booke standplass for din bedrift i foajeen under konferansen. Dette er gratis for sponsorer, og det er mulig å søke om gratis plass for sirkulære innovasjoner med begrenset budsjett. Området for utstillingen er rett utenfor konferansesalen og sentralt plassert for besøk og aktivitet. Mer informasjon finner du i påmeldingen.

Festmiddag
Dagen avsluttes med middag i festsalen til Asker Kulturhus. Det blir god mat og drikke og mange spennende samtaler.

Bedriftsbesøk dag 2 – torsdag 25. mai
Bedriftsbesøk til regionens fyrtårnbedrifter vil finne sted torsdag 25. mai. Besøkene vil bygge bro mellom konferansens tema og det daglige arbeidet som trengs for overgangen til sirkulærøkonomien ved å fokusere på implementering.

Konferansen er utviklet av Cnytt.noNorsk Senter for Sirkulær Økonomi og Circular Norway.

Sponsorer ved siden av Asker kommune er Avantor og Silva Green Fuel.

Strøket 15A
Asker, 1383 Norge
+ Google Map