Leid.no sørger for tilgang på kvalitetsverktøy når du trenger det

Hvorfor eie og lagre ting du sjeldent bruker? Leid.no sørger for at det er enkelt å leie kvalitetsverktøy, slik at man slipper å investere store summer i verktøy og utstyr for å løse oppgaver ute og inne.  Å leie utstyr og verktøy på nett skal være enkelt, økonomisk og miljøvennlig. Siden leid.no tar seg av vedlikehold og oppbevaring, sparer man også tid og plass.

Den tradisjonelle forretningsmodellen er designet for å selge produkter, ikke for å løse kundens egentlige behov. Ved å gå fra å selge enkeltproduktet «drill»,  til å løse kundenes behov for «hull i veggen»,  skaper leid.no gode kundeopplevelser, samtidig som de sørger for bedre ressursutnyttelse.

Visste du at gjennomsnittlig brukstid på en slagbormaskin er 11 minutter?

Gode grunner for å leie verktøy og utstyr du ikke bruker ofte:

  • Alltid tilgang på profesjonelt og oppdatert utstyr
  • Slipper lagring og vedlikehold
  • Rimeligere enn å kjøpe

 

Alltid Åpent – med internasjonale ambisjoner
Leid.no er alltid åpent, så man trenger ikke planlegge og reservere på forhånd. Man bestiller på nett og kan hente utstyr og verktøy til alle døgnets tider, 7 dager i uken. Selskapet har to hente- og leveringspunkter – i hhv. Sarpsborg og Halden, og har ambisjoner om å bli landsdekkende og å satse internasjonalt.

– Hvis du skulle kjøpt alt verktøyet du trenger for å fikse ting ute og inne, så hadde lommeboka vært tom og garasjen full. Vi synes det er bedre for miljøet og lommeboka å leie enn å eie.

For mer informasjon eller spørsmål besøk deres hjemmesider på www.leid.no

Vi ønsker Leid.no velkommen som nytt medlem i NCCE!

Andreas Bukholm, COO, Leid.no
Thommy Tellefsen, CEO, Leid.no