Norsk Senter for Sirkulær Økonomi (NCCE) har engasjert Benedikte Bekkevold Hansen for å øke kapasiteten og bidra inn mot nye prosjekter. Benedikte vil blant annet jobbe med utvikling av sirkulære løsninger på Viken Park som skal utvikles og bygges i Fredrikstad.

Benedikte fullførte sin bachelorgrad ved Innovasjon og Prosjektledelse på Høgskolen i Østfold (Fredrikstad) våren 2021, der hun kom i kontakt med NCCE i arbeidet med bacheloroppgaven «Viken Park Bachelorprosjekt». Denne oppgaven handlet om utvikling av sirkulær økonomi gjennom industriell symbiose på nye næringsområder som Viken Park. Gjennom sin studietid har hun også erfaring fra andre varierende prosjekter, hvor hun blant annet har jobbet med produktutvikling, bærekraftig utvikling, entreprenørskap, organisasjonsutvikling, systemtenkning og tjenestedesign.

Hun er nå klar for å bidra inn mot spennende prosjekter som vil løfte og utvikle våre medlemmer, samt mulighetene som ligger i den sirkulære økonomien. Hun har en spesiell interesse for sirkulærøkonomi og industriell symbiose, og har derfor et veldig godt utgangspunkt når hun nå har blitt en medarbeider i NCCE.

– Jeg gleder meg til å bli kjent med medlemmene, og spesielt til å være med på spennende prosjekter som medlemmene i NCCE er med på å skape. Samarbeid på tvers av virksomheter slik det gjøres i NCCE mener jeg er fremtiden, så jeg er glad for å være med i et fremtidsrettet arbeid i en så tidlig fase av min karriere, sier Benedikte som allerede er i gang med prosjekter og bidrag i NCCE.

 

NCCE ønsker Benedikte velkommen!