Info fra VIKEN:

På grunn av korona-situasjonen erstattes vårens planlagte SkatteFUNN informasjonsmøte og prosjektverksted med et digitalt kurs. Kurset vil bli avholdt i alle fylker i hele landet. Bedrifter som deltar på kurset kan dessuten booke individuelle, digitale møter med våre rådgivere og få råd om hvordan du setter opp et godt prosjekt.

Arrangementene er gratis, men du må melde deg på for å delta.

Mer om SkatteFUNN-arrangementene
Planlegger din bedrift å utvikle et nytt produkt eller en ny tjeneste? Eller har dere en idé om hvordan bedriften kan produsere på en smartere måte? SkatteFUNN er en skattefradragsordning for bedrifter som jobber med forsknings- og utviklingsprosjekter. Lr mer om hvilke typer utviklingsaktiviteter ordningen omfatter ved å delta på webinar. Du får også informasjon om noen av endringene i SkatteFUNN som er innført etter nyttår.

Forskningsrådet gjennomfører en serie digitale arrangementer i hele landet denne våren. Alle digitale arrangementer er åpne for bedrifter med samarbeidspartnere fra hele landet, men sted for hvert arrangement indikerer hvilken regional tilnærming til kurset vil ha.

Meld deg på for å lære mer om SkatteFUNN, og om hvordan forskning og utvikling kan bli en del av innovasjonsprosessen i din bedrift.
Informasjonsmøtene er lagt opp som digitale kurs som går i dybden på hva som kan være forskning og utvikling. Forskningsrådet gir i etterkant av møtet et tilbud om hjelp og veiledning fra erfarne rådgivere gjennom individuelle, digitale møter. Individuelle møter må bookes på forhånd, og det er begrenset antall møter tilgjengelig. Dersom ingen av tidspunktene for individuelle møter passer, eller påmeldingen er fullbooket for aktuelt arrangement, kan du be om at Forskningsrådet tar kontakt med deg på et senere tidspunkt, ved å velge dette alternativet i påmeldingen.
Målgruppe for arrangementet er bedrifter og samarbeidspartnere som planlegger kunnskapsarbeid eller forskningsprosjekter i forbindelse med utvikling av nye varer, tjenester og produksjonsprosesser.
SkatteFUNN arrangementet for Oslo og Viken (Akershus og Østfold (Buskerud har eget arrangement)) er lagt til mandag 25. mai fra 0900-1200.

Påmelding og booking av individuelle veiledningsmøter om ditt planlagte SkatteFUNN-prosjekt finner du her: Påmeldingslink til SkatteFUNN kurs 25. mai

Link til alle SkatteFUNN arrangementer i landet finner du på SkatteFUNN.no: https://www.skattefunn.no/arrangementer/

Til orientering vil det også holdt et Webinar: «Innovasjonsprosjekt for næringslivet» onsdag 29. april fra 10:00-12:00, i forbindelse med vårens utlysning. På dette webinaret vil du få en innføring i hva som kreves for å lage en god prosjektsøknad til innovasjonsprosjekter i næringslivet. Her finner du link til Webinar: «Innovasjonsprosjekt for næringslivet».