Fysisk seminar: Sirkulærøkonomi - NCCE
NCCE
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Fysisk seminar: Sirkulærøkonomi

12.desember 2023 10:00 15:00

Detaljer

Dato:
12.desember 2023
Tid
10:00 – 15:00
Kategori for Arrangement:

Sted:

St. Halvards gate 33, 0192 Oslo, Norge Veibeskrivelse

Dette er en fysisk samling som er en fordypning av temaet sirkulærøkonomi. Det kommer altså i tillegg til webinaret om sirkulærøkonomi.

Program:

kl 10.00-11.00 Innleder om sirkulærøkonomi – Thore Larsgård

kl 11.00-12.00 Sirkulærøkonomi v/Cathrine Barth

kl 12.00-13.00 Lunsj

kl 13.00-15.00 Forts. sirkulærøkonomi v/Cathrine Barth

Foredragsholdere:

Thore Larsgård er universitetslektor ved Handelshøyskolen NMBU. Thore er studieprogramleder for masterprogrammet i bioøkonomi. Han har i tillegg det faglige ansvaret for Handelshøyskolens etter- og videreutdanningsprogrammer. Thore har mer enn 20 års erfaring fra internasjonalt næringsliv, og har hatt administrerende direktørjobber i Norden, Russland, på Balkan og i Indonesia, i tillegg til globale markedsføringsstillinger i USA.

Cathrine Barth er en visjonær og tydelig ambassadør for et fremtidig sirkulært samfunn, dedikert til å jobbe med nettverksstrukturer for å drive overgangen til et lavkarbonsamfunn. Hun er en ledende ekspert innen sirkulær økonomi, forretningsutvikling, sirkulær design og innovasjonsstrategier. I tillegg er hun medgründer av Circular Norway og nå leder for sirkulær økonomi i Natural State. Barth tilbyr et lærende tankesett for et nytt økonomisk system, og bruker velprøvde metoder innen systemdesigntenking, samarbeidende innovasjonsprogrammering og forretningsmodellmetodikk for sirkulær forretningsutvikling.

Eirill Eckbo jobber som leder av Grønn Vekst Drammen. Et samarbeid mellom næringsliv, kommune og universitet for raskere operasjonalisering av det grønne skiftet i Drammensregionen. Eirill har bred og internasjonal erfaringsbakgrunn innen innovasjon, forretningsutvikling og organisasjon, samt jobbet som advokat. 

Thore Larsgård Universitets-lektor

NMBU

Cathrine Barth

Partner og fagleder for sirkulær økonomi

Natural State

Eirill Eckbo Leder

Grønn Vekst Drammen