NCCE - Norsk Senter for Sirkulær Økonomi
NCCE

Norges største klynge for sirkulærøkonomi

Se hva vi gjøreast

Norsk Senter for Sirkulær Økonomi er et utviklingssenter for industri, øvrig næringsliv og offentlige virksomheter, som ser forretningsmuligheter i sirkulær økonomi og det grønne skiftet.

Om osseast

Forsiden

Siste nytt

 • Bygger toppmoderne ettersorteringsanlegg

  Bygger toppmoderne ettersorteringsanlegg

  Østfold Avfallssortering bygger et ettersorteringsanlegg som benytter den aller nyeste teknologien for sortering av restavfall. Samtidig er ØAS i gang med å utrede nye innovasjoner. – Selv om vi nå bygger et av Norges mest moderne ettersorteringsanlegg, må vi se etter nye måter å sortere slik at vi kan hente ut flere ressurser av avfallet,…

  Les mer

 • Nytt medlem i NCCE vil synliggjøre sirkulærøkonomi

  Nytt medlem i NCCE vil synliggjøre sirkulærøkonomi

  Vill Energi er nytt medlem i NCCE.  – Sirkulærøkonomi er et kraftfullt klimatiltak som har kommet i skyggen av andre klimatiltak. Vi vil jobbe for å dokumentere den kraften som ligger i sirkulærøkonomi, sier gründer og daglig leder Per F. Jørgensen.

  Les mer

 • Fremtidens industri i Østfold & bærekraftsmål nr. 17

  Fremtidens industri i Østfold & bærekraftsmål nr. 17

  Den 23. august var NCCE med som medarrangør på konferansen «Fremtidens industri i Østfold & bærekraftsmål nr. 17» i Sarpsborg. Konferansen ble arrangert i samarbeid med AFRY, NOAH og Fredrikstad Næringsforening, og inviterte inn alle deler av næringsliv og industri i Østfold.

  Les mer


Kommende arrangementer


BLI MEDLEM

Bli med på det grønne skiftetARTIKKELSERIE

Les om våre sirkulære helter
PROSJEKTER

Se våre medlemmers prosjekter