Aktuelt

Glomma Industrier_l

Ny medlem: Glomma Industrier AS

Glomma Industrier er Norges ledende industribedrift på omtrekking og reparasjon av polstrede kvalitetsmøbler. Bedriften ligger på Årnes og har 10 ansatte. Med moderne datastyrt produksjonsutstyr, faglærte håndverkere og industriell tankegang i produksjonsprosessen trekker de om møbler som ofte blir bedre enn originalen.

Bra for miljøet & penger å spare – VINN-VINN

Gjenbruk, reparasjon og/eller omtrekk av gamle møbler gir mindre avfall og bedre utnyttelse av ressurser som forblir i et sirkulært kretsløp. Møblene som repareres/trekkes får også doblet levetid (kanskje til og med tredoblet).

– I tillegg til de miljømessige gevinstene av omtrekk/ reparasjon er det i de aller fleste tilfeller også rimeligere å gjenbruke/trekke om enn å kjøpe nytt. Å ”pusse opp” en gammel stol koster omlag en tredel av hva en stol av samme kvalitet ville kostet ny. Videre vil en oppusset stol i mange tilfeller ha lengre levetid enn en ny stol, sier daglig leder Robert Kalstad.

Glomma Industrier bidrar til realiseringen av FNs bærekraftsmål gjennom å sikre bærekraftig forbruk og produksjon, ref. bærekraftsmål 12.