14. – 18. august ligger Håpets katedral til kai i Arendal og vil antagelig bli byens mest besøkte scene. Dette symbolsterke bygget er et eksempel på sirkulærøkonomi i praksis, og en unik mulighet for oss i NCCE til å sette sirkulærøkonomi på agendaen.

Håpets katedral har tilbudt oss å bruke katedralen onsdag 16. august, og vi håper å kunne fylle opp en hel dag i sirkulærøkonomiens tegn. Skal vi få til dette, trenger vi å få en rask tilbakemelding fra dere om dere vil bli med oss på det sirkulære laget under Arendalsuka. Frist for tilbakemelding er 5. mai.

Vi tror at ved å være annerledes og tilby noe helt spesielt, så vil vi tiltrekke oss flest folk og få mest oppmerksomhet. Katedralen i seg selv med sin unike plassering vil skape interesse. Vi mener at den beste kommunikasjonen er å snakke både til publikums hode og hjerte. Det gjør vi med katedralen, som er en scene som signaliserer visjoner og positivitet. Vi vil vise fram det positive som skjer innen sirkulærøkonomien, og mener at vi oppnår mest ved å lage et interaktivt konsept hvor publikum inviteres til å se og høre om sirkulærøkonomi i praksis. På den måten får de med seg de gode eksemplene og historiene å fortelle videre. I tillegg vil vi kjøre en times debatt som er så god og relevant at den trekker fulle hus. Vårt mål er å skape en dag vi alle blir stolte av å være en del av – og som publikum vil snakke om.

Kostnaden for å bli en del av «Den sirkulære scenen» på Håpets Katedral er kr. 15.000 – 25.000 avhengig av bedrift og innhold. Da får du:

1)           Plass og deltagelse på Arendals mest fargerike og spektakulære scene

2)           Stand i et unikt konsept som viser sirkulærøkonomi i praksis

3)           Et foredrag/innlegg om eget selskap/løsning

4)           Film fra dagen som publiseres på sosiale medier

5)           Debatt – NCCE vil invitere politikere, eksperter og næringsliv til en diskusjon om 1-2 relevante utfordringer og problemstillinger

6)           Streaming av innleggene og debatt

7)           Samarbeid og nettverksbygging med de andre sirkulære bedriftene

8)           Profesjonell og målrettet kommunikasjon

Vil du/dere bli med på det sirkulære laget under Arendalsuka – ta kontakt med:

• NCCE: Tina Wågønes – tina.wagones@ncce.no 

• Håpets Katedral: Solveig Egeland – solveig@hopecathedral.no

Katedralen er 120 m2 stor, universelt utformet og har takhøyde på 15 meter. Den har god akustikk og plass til 100 mennesker. Det vil være lys og lydanlegg på plass på Arendalsuka. (Foto: Viggo Strand Kristiansen)

Håpets katedral er en av våre sirkulære helter. Les mer her

Håpets katedral er et grensesprengende kunstprosjekt bygd gjennom et unikt samarbeid mellom plastindustrien, tradisjonshåndverket og frivilligheten. Det unike taket er laget av plast plukket opp fra strender langs norske- og svenskekysten. Plasten er granulert og støpt på nytt til takplater i 40 ulike farger. Håpets Katedral beviser at det er mulig å forvandle vondt til godt. Gjennom en 5 års byggeprosess er det, i tillegg til det fargesterke, solide byggverket, også skapt en inkluderende møteplass for folk i alle aldre, fra mange kulturer og religioner og fra ulike lag av samfunnet. Her har det vært bryllup, dåp, møter, konserter, debatter m.m.

Les mer om Håpets Katedral her