Foto: Stas for barn

STAS gjør det enkelt å velge miljøvennlig

Tekstilindustrien utgjør en betydelig del av den globale miljøbelastningen, og står for 8 prosent av verdens utslipp av drivhusgasser, et enormt forbruk av vann og energi, og et høyt kjemikalieforbruk.

De viktigste vi som forbrukere kan gjøre for å bli mer miljøvennlige, er å kjøpe færre klær og sørge for at klærne vi kjøper er av god kvalitet og har lang levetid.

Enkelt å velge miljøvennlig

STAS gjør det enkelt for forbrukere å ta valg som bidrar til å redusere miljøskadene. Behov kommer og går. Mye av det man trenger til barn, trengs kun i en begrenset periode.

Med STAS kan du abonnere på bærekraftige kvalitetsklær til barnet ditt for en god pris. Du får jevnlig tilsendt sesongbaserte basisplagg i klespakker som vokser med barnet. Etter hvert vil man også kunne leie barneutstyr og mammaklær.

Kvalitetsklær

STAS jobber for å flytte klesbransjen i en mer bærekraftig retning, og tar bevisste valg for bærekraft i alle ledd – fra produsent, og hele veien hjem til kunden. Merkevarene de fører har fokus på bærekraft og kvalitet. Enkelte plagg er helt nye, andre brukt, og kvaliteten på klærne vil alltid være god. STAS tar seg av ødelagte plagg ved enten å reparere, rense eller gjenvinne det.

Vi ønsker STAS velkommen som nytt medlem i NCCE!

For mer informasjon om STAS, besøk deres hjemmeside: www.stasforbarn.no